top of page

SUCCESVOL SOLLICITEREN

Je weet wat je wilt, maar hoe pak je dit professioneel aan?

We starten met een kennismakingsgesprek om te beoordelen wat je wilt en hoe we kunnen helpen. Als je wilt samen werken, gaan we aan de slag. Het traject richt zich volledig op het bereiken van jouw doel; namelijk ervoor zorgen dat je aan de sollicitatietafel komt en daar goede gesprekken kunt voeren.

Het resultaat

We helpen je met het schrijven van teksten voor LinkedIn, je CV, social media, met brieven of een website.

Het belang van een goed profiel op LinkedIn en in je CV wordt nog wel eens onderschat. Een goed profiel zorgt ervoor dat je wordt gevonden en geselecteerd. Recruiters en headhunters zetten steeds vaker AI in om de juiste kandidaat te vinden. Hoe kom jij dan op hun netvlies? Welke woorden moet je gebruiken?

 

Daarnaast helpen we met sollicitatiegesprekken. Veel mensen vinden het lastig om te vertellen waar ze goed in zijn. Oefening hierin gaat je zeker helpen! Zowel online als live oefenen we gesprekken, zodat je met zelfvertrouwen kunt vertellen waar je goed in bent

Daarnaast bereiden we je voor op lastige vragen tijdens de gesprekken.

Het resultaat van dit traject is dat je eerder aan de sollicitatietafel komt en betere gesprekken kunt voeren.

Duur
Het traject kan kort en snel, afhankelijk van je tijd.

We starten met een intake om je wensen te inventariseren. Vervolgens spreken we elkaar vier keer. Buiten onze bijeenkomsten kunnen we online of telefonisch contact hebben. Je doet voorbereidend werk voor iedere bijeenkomst en wij doen dat ook.

Reken er op dat je tenminste 4 uur per week moet besteden aan netwerken, vacatures vinden en solliciteren. Als je meer tijd kunt vrijmaken, zal het traject sneller verlopen.

Prijs
€ 1.450,- (ex 21% btw) investering om beter en succesvoller te solliciteren.

​​Dit programma is vaak een vervolg op het programma Carrière switch, maar het kan ook los worden gevolgd. Als je al weet wat je wilt, maar je wilt graag dat iemand meekijkt en je kansen vergroten, maak dan even een vrijblijvende afspraak om te kijken of we kunnen helpen.

bottom of page