top of page

JE EIGEN BEDRIJF

Mooie dromen om voor jezelf te beginnen?

Maar waar je begin je?!

Inmiddels hebben we vele kandidaten begeleid met het opstarten van een eigen bedrijf. Belangrijk hierbij is om te bedenken dat je focus nodig hebt, een goed plan en de drive om het succesvol te maken.

Wat gaan we doen?

Wij helpen je met het schrijven van je ondernemingsplan en het maken van een businesscase. Is je idee haalbaar, kun je er geld mee verdienen? De businesscase is de eerste cruciale stap die je moet nemen, anders hoef je niet te starten. De businesscase vraagt inzicht in je aanbod, de markt en financiën.

Als je een goede businesscase hebt gemaakt, heb je een mooie start voor je ondernemersplan. Dat is de volgende fase.

We nemen je mee in alle facetten van de onderneming.

We spreken elkaar tenminste 6 keer in (online) privé sessies. Tussen de sessies door maak je opdrachten gericht op je onderneming en doen wij ook huiswerk.

In stappen begeleiden we je naar een eigen bedrijf. Tussen de sessies door hebben we telefonisch of online contact. 

Duur van het traject

Doorgaans kost het opzetten van een bedrijf 4 tot 8 maanden. Uiteraard afhankelijk van de hoeveel tijd die je in je nieuwe bedrijf steekt.

Als je in de opstartfase alle aspecten van je bedrijf goed doordacht hebt, scheelt je dit heel veel tijd in de volgende fase van je bedrijf, namelijk daadwerkelijk van start gaan.

 

Je tijdsbesteding zal tenminste 8 uur per week zijn. Uiteraard kun je het traject versnellen door er meer tijd in te steken.

Prijs

€ 2.750,- (excl. btw)

bottom of page