top of page

IN-HOUSE COUNSELING

TIJDELIJK EXTRA ONDERSTEUNING NODIG?
CHECK OF WIJ KUNNEN HELPEN!

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN ONZE DIENSTVERLENING:

 

 

Mobiliteitsvraagstukken

Regelmatig medewerkers die switchen? Pak mobiliteit professioneel aan met een vaste carrière-adviseur die de cultuur van het bedrijf kent. Zodra het duidelijk wordt dat een werknemer niet kan doorgroeien binnen de eigen functie, bied je werknemers ondersteuning. Wij kijken met de medewerker naar de mogelijkheden, dat kan zowel in- of extern zijn.​

Is het kantoor of bedrijf groot genoeg en is mobiliteit een vast onderdeel van het personeelsbeleid? Dan is het ook mogelijk om in-house counseling te doen. Afhankelijk van de hoeveelheid trajecten op jaarbasis, kan er een vaste carrière-adviseur aan het bedrijf verbonden worden. 

Leidinggevenden

Zitten de leidinggevenden op de goede plek? Of zijn ze in deze rol gegroeid omdat ze expert zijn in hun vakgebied.
Er wordt veel gevraagd van leidinggevenden. Expert zijn is niet voldoende. Goede leidinggevenden halen het beste uit hun team en zorgen voor weinig verloop.
Is het tijd om met de leidinggevenden in gesprek te gaan? We hebben de tools en ervaring om een traject met leidinggevenden binnen het bedrijf op te starten. Dit kan in het kader van management development zijn, maar ook om een gesprek over demotie aan te gaan.

Changemanagement
         Een veel voorkomende vraag; hoe zet je een changeprogramma op, waarin de betrokkenheid en inzet van de                   medewerkers voorop staat?

Wij hebben de ervaring om de strategie van het bedrijf als uitgangspunt te nemen en change samen met het management en de medewerkers uit te voeren.​​

Samen werken in een team?

Een bevlogen team met fantastische resultaten wenst iedere werkgever. Maar wat als een team niet goed samenwerkt? 

Vertrouwen ligt vaak aan de basis van goede samenwerking. Met ons programma om teams hierin te begeleiden behalen we goede resultaten.

bottom of page