top of page

GESTRUCTUREERD SPARREN

Je hoofd tolt van de ideeën, je zit eindeloos te googelen en je valt je vrienden al tijden lastig met de verzuchting dat je nu toch echt iets anders moet gaan doen.

Of, je weet exact wat je wilt, maar hoe kom je daar?

Intake

Bel mij en we ordenen in een aantal sessies je gedachten. Je creëert rust en je bepaalt welke stappen je gaat zetten in je carrière. Wacht niet langer en neem actie. Je omgeving zal er blij mee zijn! (en jijzelf natuurlijk ook…).
We gaan niet ‘zomaar’ zitten praten. Er ligt een bewezen methode ten grondslag aan de ordening van je gedachten.

 

Traject

Na de intake hebben we tenminste 5 gesprekken met tussendoor huiswerk voor jou en voor mij. We starten met wat voor jou op dit moment een ideale loopbaan is. Hieraan besteden we doorgaans drie sessies.

Vervolgens helpen we met het schrijven van teksten voor je LinkedIn-profiel, je CV, social media en met sollicitatiebrieven.
Na deze sessies heb je een actieplan om mee aan de slag te gaan. Je bent klaar om te starten met solliciteren.

Tijdbeslag

Hoeveel tijd dit je kost en hoe snel we gaan is vaak afhankelijk van hoeveel tijd je wekelijks in het traject steekt. Reken op tenminste 4 uur per week. Ga je netwerken en solliciteren dan kan het meer zijn.

Het resultaat is (logischerwijs) afhankelijk van de hoeveel tijd die je in deze fase besteedt aan het actief zoeken naar een nieuwe functie.

In de huidige arbeidsmarkt is er vaak binnen 4 maanden concreet resultaat.

Prijs
€1.450,- (exclusief 21% btw) om rust te krijgen.

bottom of page