top of page

CARRIÈRE SWITCH

Bepalen wat je wilt is lastig. Waar word je enthousiast van? Wat past bij je?

Én hoe kom je daar vervolgens?

In dit uitgebreide programma doen we alles wat nodig is om voor jou je volgende carrière stap te realiseren.

Met de structuur van onze methode word je begeleid en krijg je concrete handvatten voor de volgende stap.

We helpen je met het bepalen van wat je wilt en nemen vervolgens met je de stappen door om ook daadwerkelijk tot een resultaat te komen.

 

Het resultaat

Verwacht geen eindeloze softe sessies waarin we op zoek gaan naar je ‘passie’, daarvoor kun je terecht bij andere coaches. Onze methodiek heeft zich bewezen en brengt je naar je doel, namelijk weten wat je wilt en het maken van de volgende stap in je carrière.

We starten met een gratis intake gesprek waarin je aangeeft waarbij we kunnen helpen. Als je samen wilt werken kunnen we de adviseur vinden die bij je past. Vervolgens accordeer je de offerte en gaan we aan de slag.

Dit omlijnde traject bestaat, na de intake, uit tenminste 7 meetings.

Via de gestructureerde methode weet je na het traject wat je wilt, welke banen bij jou en je skills passen en hoe de arbeidsmarkt op dit moment werkt.

We zorgen voor een upgrade van je cv, je LinkedIn profiel en onderzoeken hoe je gaat netwerken. We checken je motivatiebrieven en oefenen sollicitatiegesprekken.

Onze ervaring is dat de snelheid en het resultaat afhankelijk is van de hoeveelheid tijd die je wekelijks in het traject steekt. 

 

Je carrière pad
Doel van dit programma is om zicht te krijgen op nieuwe mogelijkheden en daar actie op te ondernemen.

Aan de hand van twee tot drie interviews en on-en offline research bepalen we hoe jij je loopbaan verder vorm gaat geven. We maken een actieplan waarin we concreet maken welke stappen je kunt zetten om jouw plannen te realiseren. Je krijgt informatie over hoe de arbeidsmarkt werkt, hoe je je kunt profileren en hoe je kunt netwerken.

Vervolgens helpen we met solliciteren en de voorbereiding van sollicitatiegesprekken.

 

Duur
Het programma duurt drie tot vijf maanden, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je aan het traject kunt besteden. We spreken elkaar live en online, waarbij de meeste gesprekken online gaan omdat dit veel efficiënter is.

Je doet voor iedere sessie opdrachten en je verricht voorbereidend werk. 

Ook buiten onze bijeenkomsten hebben we online of telefonisch contact.

Uiteraard bereidt de carrièreadviseur ook de bijeenkomsten voor, zodat we samen in een aantal stappen komen tot een concreet vervolg op je carrière.

Gedurende dit traject hebben we tenminste 7 (online) privé sessies.

Reken er op dat je, na de eerste twee gesprekken, minimaal 4 uur per week tijd kwijt bent aan de voorbereidingen voor je volgende carrière stap. Wellicht een open deur, maar je bereikt eerder resultaat als je er meer tijd in steekt.

Prijs
€ 2.750,- (ex 21% btw) investering om weer plezier in je werk te krijgen.

bottom of page